احتمالا شما هم مثل خیلی از افراد دیگر میدانید که بازار کار در تهران بهتر از شهرستانهای دیگر است. اما خب هزینههای زندگی بسیار بالا هستند. برخی از افراد برای اینکه بتوانند درآمد بهتر اما با هزینههای کمتر زندگی داشته باشند، به فکر مهاجرت به شهرهای اطراف تهران مانند پردیس افتادند. دراینبین با زیادشدن جمعیت این شهر و تردد زیاد افراد از تهران به پردیس و بالعکس، مسئولین برای کاهش مسیر، تردد آسان و افزایش امنیت، برنامه احداث آزادراه تهران پردیس را در برنامه خود قرار دادند. هر ساله بسیاری از افراد برای تردد از این آزادراه هزینه پرداخت میکردند اما در ۱۰ دی ماه امسال مبلغ عوارض آزادراهی تهران پردیس ۲۰ درصد افزایش پیدا کرده است. متاسفانه مبلغ عوارضی برای فردی که روزانه از این آزادراه عبور میکند، به صرفه نیست. گزارش روابط عمومی شرکت ساخت و توسعه، مهندس احمد صادقی معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه در جلسه ای با حضور خبرنگاران به سوالات آنها در رابطه با آزادراه تهران-پردیس پاسخ گفت. در این جلسه مدیرعامل شرکت ساخت،زمان اخذ عوارض در آزادراه تهران-پردیس را از 18 تیرماه عنوان کرد و گفت: : این عوارض برای خودروهای سواری یک هزار و 500 تومان و برای خودروهای غیر سواری 3 هزار 500تومان در نظر گرفته شده است. وی افزود: یکی از وظایف مهم وزارت راه و شهرسازی فراهم سازی زمینههای حمل و نقل ایمن، روان و سریع به منظور رونق اقتصادی و کاهش حوادث جادهای است. صادقی خاطرنشان کرد: شرکت ساخت در این راستا ایجاد ظرفیتهای حملونقلی جدید در قالب ایجاد آزاد راهها، بزرگراهها، راه آهن و راه اصلی را در دستور کار خود قرار داده است. معاون وزیر راه و شهرسازی با بیا
در این مطلب از وبلاگ قبضینو قصد داریم در خصوص این صحبت کنیم که عوارض آزادراهی چقدر است؟ و چطور میتوانید هزینه عوارض آزادراهها را پرداخت کنید. همچنین در ادامه به شما خواهیم گفت که چطور شارژ عوارض آزادراهی را افزایش دهید. اگر در این خصوص اطلاعاتی ندارید، پیشنهاد میکنیم تا انتهای مطلب همراه ما باشید.
ساخت و احداث آزادراه پردیس – تهران در سال ۱۳۸۱ آغاز و حدودا در سال ۱۳۸۹ افتتاح شد. این بزرگراه از اتوبان بابایی در شرق تهران آغاز میشود. در این مسیر از ورودی و خروجیهای زیادی مانند جاده دماوند، سد لتیان، فاز ۹، فاز ۷، ۲، ۶ پردیس عبور میکند تا به شهر پردیس برسد. البته این بزرگراه همینجا متوقف نمیشود بلکه در انتهای مسیر خود به جاده هراز میرسد. در این مسیر ۵ کیلومتر بزرگراه، بیش از ۳ کیلومتر پل بزرگ و ۴ تونل احداث شده است؛ به همین دلیل طول این آزادراه حدود ۲۳ کیلومتر است.
ن اینکه در سال جاری 2 هزار 200 کیلومترآزاد راه، 7هزار 500کیلومتر راهآهن، 5هزار و 500کیلومتر بزرگ راه و 9هزار کیلومتر راه اصلی در دست احداث داریم، گفت: شبکه آزادراهی مطمئنترین سیستم حملونقل جادهای است که با مشارکت بخش خصوصی به صورتBOT اجرا میشود بدین ترتیب که 50درص
چند سالی از افتتاح آزادراه پردیس تهران میگذرد اما در این مدت نارضایتی افراد کم نشده است و همچنان ادامه دارد. سال ۹۸ این خبر منتشر شد که عوارضی آزادراه پردیس تهران که تا دیروز تنها ۱۵۰۰ تومان بوده به ۲۵۰۰ تومان افزایش پیدا کرده است. متاسفانه هر سال شاهدِ افزایش عوارض آزادراههای بینراهی هستیم اما هر طور که بخواهید حساب کنید این عوارض پرداخت عوارض آزادراهی برای فردی که هر روز از تهران راهی پردیس و بالعکس میشود، بهصرفه نیست. بزرگترین مزایای این آزادراهها کاهش زمان، طول مسیر و افزایش امنیت راهها است که میتواند برای کارمندان و دانشجویان عامل مهمی باشد.
عوارض آزادراه پردیس در طی چند سال اخیر افزایش زیادی داشته است. امسال شاهد این بودیم که عوارض آزادراه پردیس تهران افزایش ۲۰ درصدی داشته است. برای اینکه با عوارض آزادراهی پردیس ۱۴۰۰ آشنا شوید، توجه شما را به جدول زیر جلب میکنیم.د هزینه اجرای پروژه بر عهده بخش خصوصی و 50 درصد برعهده دولت است. وی ادامه داد: پس از به بهرهبرداری رسیدن آزاد راه در راستای بازگشت سرمایه بخش خصوصی مبلغی به عنوان عوارض از استفاده کنندگان دریافت میشود. صادقی با بیان اینکه آزاد راه تهران-پردیس 23کیلومتر طول دارد، اضافه کرد: احداث این آزاد راه بیش از 170میلیارد تومان هزینه داشت که با مشارکت 50 درصدی بخش خصوصی و دولتی ساخته شد. وی با بیان اینکه میزان عوارض برای خودروهای سواری در این آزاده راه یک هزار 500تومان تعیین شده است، گفت: این رقم برای خودروهای غیر سواری (کامیون، وانت) سه هزار و 500تومان در نظر گرفته شده است. معاون وزیر راه و شهرسازی خاطرنشان کرد: اهالی ساکن در شهرک پردیس و دانشجویان رودهن و بومهن که روزانه تردد زیادی از این آزاد راه دارند، مشمول تخفیفات ویژهای هستند و تنها بابت هر خودر
مدیر عامل آزاد راه تهران و پردیس با اشاره به مخالفت خود با افزایش نرخ عوارض این آزاد راه به ایرنا گفت: افزایش نرخ عوارض آزادراه بر اساس سیاست وزارت راه و شهرسازی و به منظور تسریع در پرداخت بدهیهای سرمایهگذاران بخش خصوصی برای تمامی آزادراههای کشور سالیانه اعمال میشود که سال گذشته در این آزاد راه افزایش قیمت نداشتیم.
غفوری گفت: افزایش نرخ آزاد راه از اردیبهشت ماه سال ۹۸ به ما ابلاغ شده بود و ما پس از گذشت چند ماه این افزایش را اعمال میکنیم.
بر اساس این ابلاغیه از این پس مبلغ پرداختی برای سواری ۵ هزار تومان، وانت ۶ هزارتومان، مینی بوس ۵۵۰۰ تومان، کامیونت ۸۵۰۰ تومان، اتوبوس ۱۰ هزار تومان، کامیون دو محور ۹ هزار تومان، کامیون ۳ محور ۱۱ هزار تومان و تریلی ۱۲ هزار و ۵۰۰ تومان خواهد بود.
به گفته وی زمانی که سلامت سرنشینان خودرو در این مسافت تضمین میشود، باید هزینه آن نیز پرداخت شود. احمد صادقی درخصوص عوارض دریافتی از دانشجویان و ساکنان شهر پردیس، تأکید کرد: در روزهای اول ارائه تخفیف هزار تومانی برای این افراد حتی با خوداظهاری هم انجام میشد و هماکنون برای تعداد زیادی از ساکنان کارت مخصوص تردد صادر شده است. وی افزود: با وجود این همچنان ارائه تخفیف با خوداظهاری ادامه دارد.